Lapin Löylypäivät 4.-6.8.2017 #lappionauki – lauantai

Lapin Löylypäivien lauantain ohjelmanumerot sijoittuvat eripuolille Lappia. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi monet järjestävät tahot ovat halunneet tuoda mukaan palan suomalaista historiaa erilaisin näyttelyin ja perinteisin työnäytöksin. Voit päästä seuraamaan perinteisen riukuaidan tekoa, seppien työtä ahjon äärellä, nähdä millaista oli koulunkäynti entisaikaan tai halutessasi voit päästä testaamaan vanhan esikuvan mukaan rakennettua isopyöräistä polkupyörää.

Urheilunälkäisille tarjolla on perinteinen Löylyhölkkä starttaa Lapin liikuntahallin piha-alueelta ja vahvimman miehen tittelistä mitellään voimamieskilpailuissa Tellun lounaskahvilan ympäristössä. Lapin Rantasaunalla on beach-volley kisat ja kaikille ilmaiset löylyt.

Lapsille tarjolla on mm. Keppihevoskisan Lappi CUP finaali sekä kouluratsastusnäytös museolla, peikkorataa jne.

Kylän vakituisten kahviloiden ja lounaspaikkojen lisäksi löylypäiviltä löytyy useita pop-up / kesäkahviloita sekä erittäin maittavia lounaspaikkoja. Eri puolilla Lappia järjestetään kirpputoreja, pihakirppiksiä, peräkonttikirppiksiä ja työväentalolla on myös lisäksi rompetori.