Lapin Löylypäivät – Yrityssuunnistus #lappionauki

Lapin Löylypäivät #lappionauki yrityssuunnistus on nyt kolmipäiväinen 4.-6.8.2017 ja suunnistukseen osallistuu yritysten lisäksi myös yhdistyksiä. Löylypäiväkarttoja saa suunnistukseen osallistuvilta yrityksiltä. Kartan kääntöpuolella ilmoitetaan jokaisen rastipisteen aukioloajat – ole siis tarkkana, että ehdit vierailemaan mahdollisimman monessa yrityksessä viikonlopun aikana. Saat vierailemastasi yrityksestä leiman, joita kerätään entiseen tapaan kartan oikeassa reunassa olevaan ”löylymittariin” ja mitä useamman leiman keräät, sitä suuremman arpajaispotin arvontaan osallistut. Osallistuvat yritykset ja suunnistusalueen näet alla olevasta kuvasta. Yrityskohtaiset kellonajat leiman haulle löydät Rauman yrittäjien nettisivuilta osoitteesta https://www.yrittajat.fi/satakunnan-yrittajat/rauman-yrittajat/a/uutiset/560899-lappi-auki