Eläkeliiton Lapin yhdistys ry

Eläkeliiton Lapin yhdistys ry

 

Eläkeliiton Lapin yhdistys on perustettu vuonna 1974 toiminta-ajatuksenaan tarjota mielen ja kehon virkistystä jäsenilleen. Jäseniä yhdistyksessä on hieman yli 300.

Yhdistys tarjoaa mukavaa yhdessäoloa mm. järjestämällä kahvi- ja yhteislaulutilaisuuksia, risteilyjä, teatteri- ja kesämatkoja sekä liikuntatapahtumia. Bocciaa pelataan viikoittain liikuntahallilla, lisäksi toimivat tarinatupa Paohaja ja käsityöpiiri Neulesiskot. Heinäkuussa pidetään kesäjuhlat Salamakalliolla, johon kutsutaan myös naapuriyhdistysten väkeä. Tapahtumista ilmoitetaan Raumalaisen yhdistyspalstalla.

Mukaan yhdistykseen pääsee ilmoittautumalla hallituksen jäsenelle. Myös nettisivujen www.elakeliitto.fi/lappitl kautta pääsee mukaan.

Jäsenmaksu on 10 euroa/vuosi sisältäen Eläkeliiton Sanomat -lehden.

Viime vuonna kävimme mm. Ruotsin risteilyillä, kesäretkellä Lehmirannassa, kesäteatterissa, kirkkomatkalla Porissa, patikkaretkillä sekä osallistuimme Tunnissa maapallon ympäri -kampanjaan. Kesällä järjestetään ns. sokkoretki, jonka kohdetta ei ilmoiteta etukäteen. Keväällä on yhdistyksen kirkkopyhä, osallistumme oman kappeliseurakunnan jumalanpalvelukseen ja tarjoamme sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntakodissa. Vapaaehtoistyö on lähellä yhdistyksen jäsenten sydäntä, siihen kuuluvat mm. vierailut Linnavuoren palvelukeskuksessa.

Yhdistyksen toimihenkilöt:

puheenjohtaja on Aarre Karonen puh. 044-2541499
varapuheenjohtaja Heikki Ollila puh. 044-5178092
sihteeri Tuula Vaahtera puh. 050-5511505
Muut Hallituksen jäsenet: Pertti Arvela, Sirkka Junnila, Riitta Kanerva, Antti Karonen, Matti Kiljunen, Marja Lehto, Raine Seikkula ja Irma Vuoristo.